Wie zijn wij

Financieel adviseurs

J&R Adviesgroep, gevestigd in Schijndel (Gemeente Meierijstad), bestaat uit een tweetal gedreven financieel adviseurs. Onze financieel adviseurs geven u adviezen over verzekeringen, hypotheken en financiën. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! Ú bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek!

Onze adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als voor (MKB-)bedrijven en voor zowel startende ondernemers als freelancers. Indien gewenst, komen wij ook bij u thuis wanneer het u uitkomt om advies te geven over hypotheken, verzekeringen of financiën. Onze financieel adviseurs beperken zich niet tot Schijndel maar zijn in heel Noord-Brabant en zelfs daarbuiten actief. Onze adviseurs bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in, bijvoorbeeld in het geval van een zeer specifieke kwestie hebben.

Het voordeel is dat wij niet in dienst zijn van een bank of verzekeringsmaatschappij. Waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank, kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren. Wanneer J&R Adviesgroep u advies mag geven, krijgt u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, gevormd volgens uw wensen. Dat is de kracht van onze financieel, pensioen- en hypotheekadviseurs, ontdek het zelf!